Menu

Sairaalaklovnin työ antaa iloa vakavasti sairaille

Oletko koskaan tavannut työstään innostunutta, valoa ja iloa sairaalaan tuovaa sairaalaklovnia? Jokainen sairaalaklovni on varustettu positiivisella asenteella ja huumorilla kaikkien vakavasti sairaiden potilaiden iloksi. Sairaalaklovni tuo erityisesti iloa kaikille lapsille ja nuorille, jotka kaipaavat piristystä sairaalan “harmaisiin käytäviin ja pöydällä odottaviin lääkeannoksiin.”

Sairaalaklovni antaa aina parastaan

Sairaalaklovnit viestittävät iloa, lämpöä ja toivoa sekä olemuksellaan että pukeutumisellaan. Useimmat sairaalaklovnit pitävät huikeasta partyking.fi sivustosta, josta löytyvät asut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Naamiaisasuja, makeisia, ilmapalloja ja kaikenlaisia tuotteita esimerkiksi syntymäpäiväkutsuihin löydät kätevästi osoitteesta partyking.fi, joten ei muuta kuin tutustumaan vaikka jo tänään! Pellenenät, hassut kengät, äänekkäät torvet, värikkäät hatut ja peruukit ovat saatavilla sairaalaklovnin arkipäivien sekä kaikkien potilaiden, henkilökunnan ja omaisten iloksi.

Naamiaisia ja teemajuhlia

Pienen potilaan ja vähän isommankin kohdalla sairaalassa olo ei ole vain odottelua siitä, mihin suuntaan sairaus voi kääntyä. Elämässä pitää olla myös iloa ja toivoa paremmasta, sillä juuri siihen sairaalaklovnit pyrkivät.

Sairaalaklovnien vierailu on viikon kohokohta

Sairaalaklovnien vierailua odotetaan innokkaasti. Sairaalaklovnit ovat vierailleet suomalaisissa sairaaloissa vuodesta 2002 alkaen. Suomessa on tällä hetkellä 25 kujeilevaa sairaalaklovnia!