Menu

Jouduitko karanteeniin? Hoida asiat helposti etänä iPadilla!

Koronakaranteeniin joutuminen katkaisee monella eri tapaa oman rutiinin ja arjen, sillä joudumme yli viikoksi jumiin neljän seinän sisälle, jonka aikana ei saisi käydä edes ruokakaupassa. Koska karanteeni voi osua omalle kohdalle milloin tahansa, monet tärkeät asiat saattavat jäädä helposti hoitamatta varsinkin, jos emme löydä ketään, joka voisi auttaa meitä juoksevien asioiden hoitamisessa sillä aikaa, kun kyyhötämme itse omalla kotisohvalla. Tällöin apuun voi kuitenkin astua kätevä iPad!

Hanki iPad ja hoida tärkeät asiat etänä

Suosittu iPad 5 voi osoittautua todelliseksi arjen pelastajaksi, sillä tällä tabletilla onnistut hoitamaan lukuisia tärkeitä juoksevia asioita silloin, kun sinut on määrätty koronakaranteeniin, etkä voi poistua kotoa 10 päivään. iPadilla voit helposti tilata esimerkiksi lähikaupan ruokaostokset kotiovelle, osallistua työpaikan tärkeisiin tapaamisiin etänä, pitää yhteyttä ystäviin ja läheisiin, olla yhteydessä hoitavaan lääkäriisi ja hakea myös tartuntatautipäivärahaa, jos olet joutunut olemaan poissa töistä karanteenin takia.

Jos sinulta ei kuitenkaan löydy kotoa jo omasta takaa iPadia, mutta haluat hankkia sellaisen, tabletin ostoa kannattaa ehdottomasti harkita käytettynä. Applen laitteet ovat uutena varsin hinnakkaita, joten voit säästää parhaimmillaan jopa 50–70 % alkuperäisen tuotteen hinnasta silloin, kun ostat sen käytettynä. Käytetyn elektroniikkalaitteen ostaminen on myös todellinen ekoteko, sillä näiden laitteiden valmistus edellyttää monista uusiutumattomista energianlähteistä saatavia komponentteja, joita on vaikea kierrättää. Tästä syystä myös elektroniikkalaitteiden valmistuksesta syntyvä hiilijalanjälki on merkittävä, mutta mikäli hankit iPadin käytettynä, et kasvata laitteen hiilijalanjälkeä käytännössä lainkaan. Sen lisäksi, että säästät laitteen hinnassa, säästät myös luontoa!

Hanki käytetty iPad turvallisesti verkosta

Koska et voi tietenkään koronakaranteenissa marssia lähimpään liikkeeseen ja ostaa iPadia itsellesi, kaikkein kätevimmin voit tehdä sen mResellin verkkokaupassa. Käytetyn tabletin ostaminen suoraan edellisestä omistajalta on toki toinen vaihtoehto, mutta tähän kauppaan liittyy monia riskejä, koska siinä ei yleensä ole mahdollisuutta testata laitteen toimintoja etukäteen, etkä voi saada rahoja takaisin, jos laitteessa ilmenee ongelmia käytön aikana.

Jos tilaat käytetyn iPadin suoraan mResellin verkkokaupasta, saat tilauksellesi jopa 12 kuukauden käyttöturvan, joka kattaa mahdolliset järjestelmäviat ensimmäisen vuoden aikana. Lisäksi kaikki myynnissä olevat laitteet on testattu valtuutetun Apple-teknikon toimesta ja tuotteiden kuntoluokitus on ilmoitettu selkeästi tuotekuvauksessa. Tiedät siis etukäteen sekä sen, että laite toimii täydellisestä että sen, millaisessa kunnossa tilaamasi tabletti on. Valikoimasta löytyy sekä uutta vastaavia iPadeja sekä pidemmässä käytössä olleita tabletteja, joissa käytön jäljet on luonnollisesti huomioitu myös hinnassa.

Voit kätevästi tilata tabletin suoraan kotiin, jolloin sinun ei tarvitse pyytää esimerkiksi ystävää hakemaan pakettia puolestasi. Tuotteilla on lisäksi 14 päivän palautusoikeus, joten sinulla on oikeus palauttaa tuote ja saada rahat takaisin, jos vastaanottamasi tuote ei ole se, minkä olet tilannut. Lisäksi voit tehdä tilauksen kätevästi laskulla, jolloin voit vastaanottaa tabletin ennen sen maksua – tällaisia etuja et varmasti saisi silloin, jos ostat käytetyn laitteen suoraan sen edelliseltä omistajalta!