Menu

Lainaa 70000 euroa, kun sairaus yllättää

Vaikea sairaus voi laittaa perheen talouden syöksykiitoon ja huoli läheisistä voi tällöin lisätä sairastuneen henkilön taakkaa. Toisaalta vakavasti sairas henkilö saattaa myös haluta toteuttaa suuria unelmiaan ennen kuin sairaus tekee niiden toteuttamisesta mahdotonta. Tällöin voi olla helpottavaa kuulla, että netin kautta on helppo hakea kilpailutettua lainaa 70000 euroa vain yhden lomakkeen täyttämällä. Kerromme tässä artikkelissa yksinkertaiset askeleet, joiden avulla on helppo hakea lainaa 70000 euroa.

1. askel: Ota Rahalaitos haltuun

Ihan ensimmäiseksi kannattaa tutustua Rahalaitoksen toimintaan. Tämä askel on helposti tehty, sillä Rahalaitoksen sivut ovat selkeät ja saat niiden avulla nopeasti kasaan tarvitsemasi informaation. Ymmärrämme, että vakava sairaus voi tehdä keskittymisestä tavallista haastavampaa, mutta uskomme, että tästä huolimatta näin selkeiltä sivuilta on helppo löytää tarvittava informaatio kilpailutetun lainan hakua varten!

2. askel: Täytä lainahakemuksesi

Seuraavana askeleena on lainahakemuksen täyttäminen. Voit hakea kilpailutettua Lainaa 70000 yhdellä hakemuksella! Et tarvitse vakuuksia hakiessasi lainaa 70000 euroa, eikä sinun tarvitse hoitaa itse raskasta lainojen kilpailutusprosessia, sillä Rahalaitos hoitaa prosessin puolestasi. Lainahakemuksen täyttäessäsi et vielä sitoudu ottamaan lainaa 70000 euroa, vaan saat rauhassa vertailla Rahalaitokselta saamiasi lainatarjouksia ja joko valita niistä yhden tai hylätä niistä jokaisen.

Jos haet lainaa 70000 euroa viiden vuoden laina-ajalla, voivat lainasi kuukausierät olla edullisimmillaan 1 305 euroa kuukaudessa. Jos pidennät laina-aikaa 10 vuoteen, voivat lainasi kuukausierät olla edullisimmillaan 725 euroa kuukaudessa. Voit pidentää laina-aikaasi jopa 15 vuoteen, jolloin lainasi kuukausierät voivat olla edullisimmillaan jopa 535 euroa kuukaudessa. Kannattaa kuitenkin huomioida myös lainasi kokonaiskustannukset, jotka voivat olla viiden vuoden laina-ajalla edullisimmillaan 78 301 euroa, 10 vuoden laina-ajalla 87 056 euroa ja 15 vuoden laina-ajalla 96 389 euroa.

3. askel: Valitse paras lainatarjous

Täytettyäsi Rahalaitoksen lainahakemuksen saat pian Rahalaitoksen kautta erilaisia lainatarjouksia. Tutustu niihin huolellisesti ja valitse sinulle sopivin, paras 70 000 euron lainatarjous. Voit vielä tässä vaiheessa perääntyä 70 000 euron lainan ottamisesta, jos sinusta tuntuu, ettei mikään lainatarjouksista miellytäkään tarpeeksi tai jos tulitkin lainan suhteen toisiin ajatuksiin.

4. askel: Nauti huolettomasta arjesta

Valittuasi sinulle sopivimman lainatarjouksen saat lainasumman pian tilillesi ja voit alkaa nauttia aiempaa huolettomammasta arjesta. Kun taloushuolet ovat takana, jää sinulle entistä enemmän voimia keskittyä perheeseesi ja muihin läheisiisi. Voit myös ryhtyä entistä huolettomammin toteuttamaan suuria unelmiasi, joiden toteuttamisen kanssa ei kannata vakavasti sairaana jahkailla. Tällaisessa tilanteessa tiimalasin hiekka valuu pelottavan nopeasti eikä aikaa ole tuhlattavaksi. Rahalaitoksen lainanhakuprosessi on onneksi niin nopea, ettei siinä tuhlaannu turhaa aikaa! Lainan turvin voit hemmotella itseäsi ja läheisiäsi tai kokeilla vaikkapa sellaisiakin hoitokeinoja, joita ei julkisen terveydenhuollon puolella ole saatavilla.